Onze transformatie zorgt ervoor dat patiënten het onderzoek als een positieve belevenis ervaren zonder angst.

Healing Environment

Bij een radiologisch onderzoek zijn patiënten, vooral kinderen, angstig en gespannen over wat hun te wachten staat, wat heel logisch is natuurlijk. Het is een groot apparaat in een klinische ruimte.

Angst en spanning zorgen voor onrust waardoor kinderen minder goed stil liggen en het onderzoek niet optimaal uitgevoerd kan worden.

Afleiding heeft een positief effect op de gemoedstoestand van de patiënt en dit zorgt ervoor dat het desbetreffende onderzoek goed en voorspoedig uitgevoerd kan worden.

Verschillende studies hebben uitgewezen dat natuur een positieve invloed heeft op ons welzijn en dat het een helende werking kan hebben of het herstelproces van patiënten kan versnellen. 

Om de kwaliteit de waarborgen hebben wij een nauwe samenwerking met Andy Luberti Nature Photography en Blomsma Print & Sign. Andy staat bekend om zijn prachtige natuurfotografie en hij weet als geen ander de natuur op haar best te fotograferen. Dat in combinatie met de expertise van Blomsma wat betreft signing, worden er schitterende wandvisuals gecreëerd.

Projectie
led verlichting
Digital Signage
Sky Plafond Panels
Acoustic Panels

Variled BV

Franciscusweg 28  

1216 SK Hilversum

T: +31 35 88 707 99